Hopp til hovedinnholdet

De sier jeg ikke kan gjøre noe og det drar meg ned

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det kjempe vanskelig siden barndommen har jeg blitt mobba å folk har sagt du vill ikke bli noe I hele ditt liv å det sårer meg jeg går på vgs nå å jeg har kjempe mye fravær ser ikke meninga med skolen fordi trosalt familien min har jo også sagt at jeg ikke kan gjøre noe men jeg går kjøkken å jeg lurte på om det er bra nok? Å bli noe innen det eller ikke så jeg vill reise ta makeup Course men hodet mitt sier prøv hjerte mitt sier du failer så jeg får ikke lyst fordi jeg føler uansett hva jeg Gjør eller hvilken vei jeg går vill jeg ikke lykkes Alt vill bli feil Jeg føler jeg er et menneske uten håp Jeg trenger hjelp hvordan skal jeg klare det? Jeg sammenligner ofte meg selv med andre å føler jeg alldri kommer til å bli som dem å jeg bare vill Være et null vill prøve men klarer ikke HHelp vill gjøre noe I livet jeg orker ikke Være den drittungen som har fravær å alt men det er litt fordi jeg har gitt opp håpet

SVAR

Besvart 03.05.2015 15:07:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Når skolen er et ork

Du sliter med å komme deg opp når vekkerklokken ringer. Karakterene synker. Du syns skolen er et ork og blir kvalm ved tanken på å komme deg dit. Fins det noe du kan gjøre for å øke skolemotivasjonen?

 

Les mer
account_circle