Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har mange spørsmål. 1- Kan jeg flytte til læreren min? 2- Vis moren min har slått meg 2-4 ganger kan jeg flytte hjemme fra da? Og pappaen min slår også meg? 3- Hva burde jeg gjøre når jeg føler at jeg må slå opp med kjæresten min den ene dagen og den andre så vil jeg ikke slå opp. 4- Mammaen min slår og pappaen min slår meg! Mamma sier masse stygge ting til meg hva skal jeg gjøre!! 5- Hva skal jeg gjøre vis jeg føler at barnevernet ikke hjelper meg? 6- Hvem skal jeg si i fra til vis jeg blir slått? 7- Jeg klarer ikke å slutte å se på sex videoer! Og klarer ikke å slutte og ha sex med meg selv! Er det unormalt?

SVAR

Besvart 26.11.2017 17:04:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle