Hopp til hovedinnholdet

Hater ansiktet mitt noe sykt mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er adoptert fra kina. Hater ansiktet mitt så sykt, hater de små øynene mine å den flate nesen. Jeg vil operere det bort men vil jo aldri få bort de asiatiske øynene man vil alltid se at jeg er kineser uansett hvor mye operasjoner jeg tar så hvorfor ta noen da? Sminke hjelper heller ikke. Orker ikke det. Tørr ikke legge ut bilde av ansiktet mitt på instagram, som jeg virkelig vil men folk er vandt til å se store vipper å åpne øyne på instaen min så tør ikkw vise meg uten. Folk kommer til å spy. Insta er ikke veldig stort problem d er ikke krise men tør ikke møte nye folk, tør ikke sende bilde av ansikt til nye folk på snap siden har blitt blokka flere gang før bare etter jeg sendte bilde av ansikt. Guttene i klassen sier at mange har sjans på de, men ikke meg siden jeg er stygg. Hva skal jeg gjøre det er veldig vanskelig å prøve å bli glad i det når det heletiden presser på at man skal være så fin å at utseende er alt osv

SVAR

Besvart 17.02.2019 18:10:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle