Hopp til hovedinnholdet

Trenger hjelp, må flytte skole igjen..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en innvandrer(Engelsk) i og har flyttet rundt omkring i Norge ganske mye, det er flere grunner til det, men største grunnen er pga. at foreldrene mine skilte seg for 3år sia; faren min bor i Finnmark ilag med kjæresten hans, og mora mi har dradd meg og søstera mi flere steder rundt i Troms. Det er ingen mulighet for å bo med faren. 5 Dager før skolen begynte etter vinterferien fikk jeg beskjed om at jeg måtte begynne på en ny skole. Noe som satt meg i en slags "skjokk", (dette er min 7. skole) det var som om noen hadde skulle stadig knuse livet mitt. På den forige skolen min hadde jeg valgt Russisk som 2. språket, for å bevise til moren min at jeg ikke var "den dumme", men det kunne like greit ha vært ei selvmål: i tilegg til å starte på en ny skole må jeg nå også lære Tysk i 1og1/2år (noe bare den Tyske ste-mora mi egentlig støtter). Jeg er alene hjemme ut i øde-marka fra kl5:00 til kl23:00 og klarer ikke å ikke kutte/drikke, ect. ect. Plis hjelp meg :)?

SVAR

Besvart 01.05.2014 16:09:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle