Hopp til hovedinnholdet

Eg vet ikkje hvordan eg skal få tak i fastlegen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er en jente på 13 som har problemer hjemme og har lyst til å ha noen å snakke med og derfor tenkte eg på fastlegen min, men eg vet ikkje hvordan eg skal få takk i han. Og eg vil ikkje av pappa eller mamma skal få vite no det... Vet du/dere hvordan eg kan kontakte kontakt legen min uten av foreldrene mine legger merke til det ?????

SVAR

Besvart 28.05.2014 15:14:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle