Hopp til hovedinnholdet

Det var jeg som skreiv brev til dere om problemer med mamma hjemme osv...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei igjen... Det er meg (deprimert jente, 17 år). Det var jeg som skreiv brev til dere om problemer med mamma hjemme osv...
Jeg går hos psykolog. Jeg får hjelp der, men problemet mitt nå er vel at jeg egentlig ikke kan være alene. Er jeg alene mer enn en halvtime, så skader jeg meg selv. I går måtte jeg på legevakta og sy 7 sting og i dag måtte jeg også dit fordi at jeg hadde kuttet meg på nytt og jeg måtte nå sy 9 sting... Jeg er skikkelig bekymret for hva det neste blir. Det blir bare verre og verre for hver gang jeg kutter meg og ettersom jeg ikke synes at det gjør noe vondt, så bekymrer dette meg. Jeg var forresten hos psykologen min i dag og hun var så bekymret over meg at hun vurderer å tvangsinnlegge meg akutt på Sannerud. Dette skremmer meg virkelig! Da får jo mamma og pappa vite det, og om de får vite at jeg kutter meg så ille at jeg må sy, kommer mamma iallefall til å drepe meg! Det sier seg jo selv når hun slår meg bare jeg risper meg litt og det nesten ikke blør!

Jeg vet at dere sa at jeg burde snakke med noen så jeg og mamma får hjelp til å ha en god kommunikasjon igjen, men jeg vet seriøst ikke om jeg klarer det. Vi får se. Jeg skal i møtet med psykologen min og en lege i morra, så det blir spennende å se hva de gjør med meg da.

Uansett, takk for det svaret som jeg fikk på det første brevet mitt, det hjalp meg litt med å tenke på at jeg kanskje burde få hjelp så fort som mulig.

Hilsen deprimert jente, 17 år.

SVAR

Besvart 07.09.2008 21:26:53
account_circle