Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ofte alene hjemme etter at mine søsken flyttet ut. Føler meg rett og slett ensom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei:)
jeg har ett litt rart spørsmål. Har 4 søsken(tre brødere og ei søster) de er mellom 17 og 23. Altid har det vært mye bråk og støy hjemme, det er jeg veldig vant til, alle søskene har ett veldig godt forhold(selvom vi krangler i blant) helt fra jeg var liten har jeg elsket og vært med søskene mine og de tokk meg med på alt :) Men nå har alle flyttet vekk fra det lille stedet her som jeg bor og inn til de store byene. broern min på 17 bor nermest, men det er 2 timer dit. så nå er det liksom bare meg igjen. Jeg har mange venner og har ikke noe problem med og få meg flere.)
Jeg har det travelt og går på masse ting. Men alikavell føler jeg meg veldig ensom. Jeg ser på tv aleine, jeg har hele aen etg. for meg selv, ingen og krangle med, og det er bare mamma, pappa og meg ved middagsbordet. Mamma og Pappa er mye sammen bare de to( drar på kino, bursdager, teater, restauranter ol.) Så da er jeg hjemme alene. før så var de ikke så mye borte, for da var det flere hjemme og de kunne ikke bare dra fra oss.Men nå er de det OFTE. det er greit en gang i blant men når de drar er jeg veldig ensom.
er dette veldig unormalt?

Var på besøk hos den elste broren min på 23 og søsteren min på 20( de bor i samme by) Den elste broren min og meg har ett veldig personelig forhold, og jeg kan snakke med han om alt. Er det rart att jeg kan det?, siden , ingen av vennene mine kan det med brødrene sine, de snakker om sånt med søstrene sine. Hvertfall jeg fortalte att jeg følte meg ensom og sånt.Han sa att han skulle snakke med mamma og pappa om det. Han gjorde det og når jeg kom hjem så snakket vi lenge. Men de skjønte meg ikke og det virket ikke som om han hadde fortalt så mye.

Nå er de på kino, og skal spise ute etterpå, jeg må lage min egen mat. De skuffer meg hver gang de er ute, og det er flere dager i uka. Når jeg sier att jeg er alene nesten hele tiden, sier de bare att jeg kan jo invitere noen venner hjem. Men det blir jo ikke det samme. Jeg vill være sammen med de litt og , ikke bare vennene mine.

Jeg føler meg veldig ensom.Er det noe jeg kan gjøre for og føle meg mindre ensom?

klem jente 14 :D

SVAR

Besvart 12.12.2008 19:42:30
account_circle