Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa stoler ikke på meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

mamma og pappa stoler ikke på meg. Den siste måneden har jeg og en vennine som er like gammel som meg begynt å være med noen eldre gutter på 19 år. Vi bor på en liten plass og rykter sprer seg lett. Hver kveld må jeg vær inne til 21 eller før, og jeg får alldri låv til å sove hos noen med mindre mamma har snakket med foreldrene. Når jeg kommer inn om kveldene er mamma og pappa alltid sure på meg og de kjefter på meg pga. alle ryktene så går om et jeg drikker, snuser og røyker. Jeg begynner å bli veldig lei av dette, og det ender alltid opp med at vi begynner å krangle. jeg prøver å si ifra om at d ikke er sant men de vill ikke høre på meg. Jeg gråter meg i søvn hver natt. I tillegg sliter jeg ekstremt mye med skolen på grunn av dette, jeg klarer ikke konse pga. jeg tenker mye, å gruer meg til å komme hjem, og kommer dermed ikke hjem til avtalt tid. Jeg er alltid stresset over skolen å gjør alldri leksene mine lengre fordi jeg alltid er så sliten når jeg kommer hjem. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 13.06.2017 21:11:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle