Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har mange problemer hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 15 år som har en kjæreste på samme alder. Hun har veldig mange problemer hjemme med moren og ste faren hennes. Moren kjefter bare på henne hele tiden og hun er aldri stolt av noe hun gjør. Hun kutter seg selv pga dette noe som jeg vil ha en stopp på. Hun vil ikke kontakte barneværnet siden hun vil ikke bli flyttet vekk fra steden vi bor på nå. Hun kan ikke snakke med dem siden da blir de bare enda sintere. Hun har snakket med barneværnet en gang før, derfor vil hun ikke gjøre det igjen. Værsåsnill å gi oss tips på hvordan vi kan løse dette.

SVAR

Besvart 09.03.2018 18:31:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle