Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg gå til sak mot foresatte for å ha skadet meg mentalt ved press?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på om det er en lov som sier at foresatte ikke kan gjøre noe får alvorlig skade barn mentalt? Jeg har levd med et helt enormt press på det mentale i 9 år nå og jeg kan ikke gjøre det noe mer. jeg lurer på om jeg har rett til å gå til sak mot dette.

SVAR

Besvart 07.08.2018 16:07:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle