Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig hjemme - bør jeg si ifra til psykologen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er 12 år. mamma forventer at jeg lager middag, at jeg passer på broren min 5år, at jeg skal gå på skolen selv om jeg blir mobba (skal bytte skole snart) og søsteren min på 13år sier ofte "jeg hater deg" og "jeg hadde vert glad viss du var død" osv og en gang sprang ho etter meg med en kniv, og jeg er litt redd hun. jeg har sinneproblemer og blir fort sint på dem og slår men prøver å ta en lang løpetur når jeg blir sint og det hjelper. jeg har Agoraforbi men foreldrene mine tar ikke hensyn til det og jeg må gå på kjøpesenter osv selv om jeg ikke vil osv. jeg går på BUP men hun jeg snakker med spør ikke hvordan jeg har det hjemme n\bare om mobbingen og jeg tørr ikke å si hvordan jeg har det hjemme. hva skal jeg gjøre? hvordan skal jeg tørre å si det til psykologen min? er det vanlig å ha det sånn hjemme?

SVAR

Besvart 22.09.2018 09:53:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle