Hopp til hovedinnholdet

Har alt for strenge regler

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 13 år, og jeg syntes at jeg har for strenge regler. F.eks. Telefonen: jeg får ikke lov til å bruke telefonen min etter skoletida. Mamma klager hele tida om at jeg er på den 24/7. Men det er jeg ikke. Og når jeg er på besøk hos en venn av meg eller noe, så får jeg aldri lov til å være der til kl 17.00, og skolen slutter liksom 15.00! Jeg får nesten aldri noe tid på meg selv og vennene mine, mamma liker ikke karakterene jeg har, og jeg har 10 5-ere og 1 3-er, når jeg fikk karakterkortet mitt for eksempel, så sa ikke mamma noe om de 5-ere, hun kjørte rett i vei og begynte og klage på 3-eren og tok telefonen min fra meg for 1 måned! Vi krangler veldig ofte i familien min. Jeg får nesten aldri sagt meningen min ut. Så jeg lurer... er dette greit liksom? Burde det være sånn? Jeg skjønner at mamma vil ha det beste for meg, men jeg syntes at det er for mye...

SVAR

Besvart 12.02.2019 12:12:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle