Hopp til hovedinnholdet

Jeg må flytte, og kjæresten min vil ikke snakke om det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg må flytte, og kjæresten min vil ikke snakke om det. Hver gang jeg tar det opp endrer han tema. Det sliter på meg emosjonelt å ikke vite hva han tenker, og jeg vet ikke om vi blir å ha et forhold eller om det blir et brudd. Alt er så usikkert, og jeg sliter med å være emosjonelt stabil. Kan jeg prate med noen om dette, lege eller noe sånt? Tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 16.02.2019 09:47:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når du eller vennen din må flytte

Når du har hatt en nær og god venn og en av dere må flytte, kan det være veldig trist. Du kan føle deg både ensom, trist og kanskje redd for å miste kontakten.

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle