Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd! For faren min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som egentlig er 12 år Men jeg trenger virkelig å si dette til noen! Jeg er redd! For faren min! Han er syk med hjerneslag og kan bli veldig fort sint! Det hat skjedd et par ting som gjør at jeg skjelver eller nesten ikke får puste han jeg er i samme rom som han! Jeg trenger hjelp og jeg vil virkelig si det til mamma men vi har nok av problemer hjemme! Fordi pappa er jo syk og vi kommer fra Eritrea og mamma har en jobb som hun ikke tjener så veldig godt på! Hun jobber på et sykehjem og jobber nesten vêr dag for at vi skal klare oss! Alle vennene mine har så mye penger en perfekt familie og et stort og fint hus! Jeg har ingen å snakke med for ingen av vennene mine vil forstå meg! Og mamma og pappa vil at jeg alltid skal være perfekt! Både på skolen,hjemme og på trening! Jeg får faktisk ikke være med koen venner på hverdagene fordi jeg må sitte hjemme og lese! Jeg har prøvd å si i fra men keg klarer det aldri! Det er noe galt med meg for ingen liker meg! Hjelp meg!!

SVAR

Besvart 01.04.2020 19:30:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle