Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine vil ikke akseptere kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er veldig forelsket i en gutt. Jeg vet mange tenker det er en tidlig alder og ingenting er seriøst og varer nå, men dette er virkelig noe spesielt. Vi har vært sammen i flere år. Problemet er at jeg tør ikke å fortelle foreldrene mine fordi jeg er redd for deres reaksjon. Jeg vet ikke om de kommer til å reagere med vold, men de kommer hvert fall ikke til å akseptere det fordi han ikke er fra mitt land. Og dette er en stor byrde for i det siste har jeg til og med gråtet over hvor forelsket jeg faktisk er i denne gutten, det er litt rart. Jeg er med han nesten hver dag, men nå har foreldrene mine gjort det vanskeligere fordi de ikke stoler på meg når jeg sier jeg skal være med jentevenner. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.07.2020 10:06:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
attach_file

Hva er tvangsekteskap?

Tvangsekteskap er når du ikke kan velge selv hvem du vil gifte deg med eller utsettes for psykisk press og trusler om å gifte deg.

 

Les mer
account_circle