Hopp til hovedinnholdet

Kan ikke fordra familien min og har selvmordstanker. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke om det er mamma som hater meg eller om det er jeg som hater henne. Men jeg kan ikke fordra familien min. Dette er ikke en periode sånn som d er så har det vært i 3 år. Vi har null problemer med barneværnet elns. Jeg stakk av til en by 4 timer unna her for en stund siden og hadde ikke tenkt til og dra hjem igjen. Om livet er hardt er døden lett men jeg er redd for at d skal gjøre vondt. Jeg finner ikke to. Spenning styrer dagene mine men jeg har angst og så det er ike så mye. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg har virkelig ikke lyst til og måtte leve mer fordi d føles ut som livet er en straff. Dette har jeg ikke sagkt til noen og d kommer jeg heller ikke til ig gjøre. Jeg ser ikke meningen med at noen vil meg godt og jeg ser ikke meningen med at jeg må ta denne straffen. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 05.07.2020 13:47:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle