Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig med søsteren til kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et vanskelig dilemma. Jeg bor en god del hos min kjæreste (20 år) hun har en søster som er for å si det pent en jævla drittunge som er inne på rommet hennes og stjeler alt mulig rart og tar ting uten å spørre. Dette kan være alt fra ladeknotter, sminken hennes, mat i kjøleskapet som vi har handlet inn til oss 2 osv. Hver gang hun konfronterer søstera si får hu bare kjeft og søstera juger hu oppi trynet å sier hun ikke har tatt ditt og datt når man ser på rommet hennes at tinga ligger der. Mitt problem som bare er kjæresten hennes er at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre her. Hvordan skal jeg forholde meg til situasjonen? Jeg elsker kjæresten min, men jeg har ikke lyst til å være der når søstera hennes lager et styr og helvete hver gang vi kommer hjem. For å legge på det også så er det ofte slik at hu (søstera) kan rote ned hele kjøkkenet uten å rydde etter seg til vi kommer hjem og må ta oss av det fordi «det var visst ikke hu» osv? Hva gjør jeg? Trenger hjelp!

SVAR

Besvart 08.07.2020 21:20:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle