Hopp til hovedinnholdet

Mamma strever psykisk, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. mamma er alene mor, og jobber netter. tror at lite søvn over en lenger periode har gjordt hanne utbrendt, men nå er alt værre. jeg tror hun er deprimert. og hun sier at hun ikke har det bra, og et slikt liv ønsker hun ikke å leve.. jeg prøver å hjelpe til, med leksene til min minste bror og ryddet og vasket badet i dag, i håp om at reinere omgivelser skulle gi reinere tanker, men hun sa hun ikke klarte å se noe positivt i en så mørk tid, og ba meg stoppe med ein gang. hun ser bare på det negative. og kjefter noe jeg forstår i og med at hun er sliten, og står i alt alene...jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg er den eldste datter og den eneste som er gammel nok til å forstå.. jeg har ingen å snakke med om dette, og det er så utrolig tungt!!! mamma er min bestevenn. det å se at hun ikke har det bra er det værste jeg har vært med på! jeg vil ikke bare stå på sidelinja å se på. hva kan jeg gjøre, og hvor lenge pleier dette å vare??

SVAR

Besvart 10.03.2021 15:37:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle