Hopp til hovedinnholdet

Lurte på om jeg kan flytte når jeg begynner på vgs? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Foreldrene mine er veldig strenge.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år. Går i 10.klasse. Lurte på om jeg kan flytte når jeg begynner på vgs? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Foreldrene mine er veldig strenge. Jeg har nesten ingen fritid, må gjøre mye hjemmearbeid og for dem gjør jeg fortsatt ingenting, de sier man ikke diskuterer med dem. Jeg må være hjemme til kl. 20.00. Jeg er så lei. Jeg er ikke i dårlig miljø, de har ingenting å bekymre seg for, jeg har gode karakterer og gjør det ganske bra på skolen. De liker ikke at jeg har kjæreste, jeg skjønner ikke hvorfor. Han er kjempe høflig og ikke minst kjempeflink på skolen og arbeidsom. Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke aksepterer sånt , jeg er så utrolig lei, hva skal jeg gjøre? Jeg håper på et svar. Kan jeg flytte ut?

SVAR

Besvart 16.10.2010 11:57:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle