Hopp til hovedinnholdet

Jeg var neffor og hadde skulket skolen en god del p.g.a litt av hvert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg slet litt med å finne emne, men anntar det faller her.
jeg er en jente på 15 år. rundt mai, juni var jeg neffor og hadde skulket skolen en god del p.g.a litt av hvert. litt fordi når jeg gikk i gangen sa ingen noe spesielt hei elle flyttet seg litt til siden så jeg kom fordi, litt frdi jeg følte det ukomfirtabelt med mattelæreren min, litt fordi jeg ble så lei av skolen generelt, og en del andre ting.
så klart fant manna og pappa det ut og siden jeg liker å ha et relativt åpent forhold(i alle fall til mamma) sa jeg det i forsiktige ord hvordan jeg hadde det til mamma.
litt senere etter en del kjeft var jeg og storsøsteren min hjemme sammen med tanten min. jeg var ganske lei meg og ville ikke dra med dem til en familie middag. jeg og søsteren min gikk inn på et rom og lukket døren. jeg rett og slett knakk sammen og fortalte hvordan jeg hadde det. tanten min tyvlyttet utenfor døra og dro alt ut av proposjon. nå ville hun absolutt snakke med meg "hvis det var noe." jeg takket nei siden jeg ikke hadde en anelse m at hun hadde overhørt samtalen min. hun ringte meg i flere ganger hver dag i ca. 3 dager før jeg innså hva hun drev med. hun hadde sagt til mamma, mormor, pappa og til og med eken hennes søster for å si til dem at jeg var voldtatt. jeg har aldri blitt voldtatt eller hatt sex så hvor hun fikk den ideen fra vet jeg virkelig ikke. jeg måtte igjen si at jeg skulket fordi jeg ikke orket å gå på skolen, men ikke fordi jeg var voldtatt. jeg fikk masse nr i ringe hvis jeg ville snakke med noen utenom familien. mamma og tanta mi hadde masse hemelige samtaler. jeg klaret å ligge bak en stol uten at noen viste det og der drev jammen tanta mi å snakka stygt om meg! om hvordam jeg løy om å ikke ha blitt voldtatt og hvor god hun hadde vært. om hvor mange hun hadde saggt det til. alt dette knuste meg totalt. jeg ville bare dø, og hver eneste natt gråt jeg meg selv til søvne. mamma trodde ikke på meg og pappa kjeftet jævla mye og dret i alt jeg sa når jeg var sint på tanta mi for å håa løyet. hvis hun hadde spurt meg fra starten ville ikke jeg måtte gå gjennom ca. 3-4 ukers helvete med masse kjeft og suisidale tanker.
hva slags tante er det? jeg får en kraftig klump i halsen bare av å skrive dette.

mamma og pappa krangler relativt ofte og det gjør så vondt. pappa kjefter om hvordan hun er en håpløs kvinne som ikke gjør noe. mamma står der bare og når hun smeller tilbake er det ikke noe som kan løse problemene hun kiommer med, hun bare kjefter tilbake. hva kan jeg gjøre fo å stoppe det? og for å slippe å høre dem?

en ting til: faren min er enngelsk så han er oppdratt anderlades enn moren min, men i forrigårs hadde vi snøball krig. han sa nei, men jeg kastet en snøball til og den traff han i panna. han reagerte ikke han bare låste opp døra. når jeg tok av meg skoene sa han noe sånn som "du kaster ikke nåe folk sier stopp, og ikke snøballer med is i!" jeg hadde ingen anelse om al det var is i den. det var jo nesten ikke kram snø en gang, men jeg rakk ikke å si noe før han fakktisk slo med relativt hardt ved øye med knoken. det var ganske vondt, men det som gjorde mest vondt var at jeg innså at han kunne slå meg sånn. jeg er 15år og gjør feil. hva skal jeg gjøre og hvordan skal jeg reagere på en hendelse?
jeg kan heller ikke si noe til bestevennen min, hun har hatt problemer med selvskading fordi noen venner av henne har det vanskelig. hun snakker heller ikke med meg, hun snakker til presten i kirka og ikke til meg. det gjør vondt å vite at min beste venn ikke vil gå til meg med hennes problemer. hva kan jeg gjøre med alt dette? takk for svar<3

SVAR

Besvart 07.01.2008 21:26:01
account_circle