Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine kjefter på meg hele tiden 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei,jeg er en jente på 13 år jeg er kjempe glemsk og foreldrene mine kjefter hele tiden! Hva skal jeg gjøre? Trenger svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Jeg er ikke helt sikker på akkurat hva du glemmer, men jeg tror jeg kan gi noen tips slik at du kan huske på noen ting litt lettere! :-) 

Hvis det er hverdagslige ting som du glemmer, så kan det være lurt å lage en liste over ting du skal gjøre i løpet av dagen. Ha en huskeliste hvor du kan skrive ned ting du må huske på så fort du får vite om dem! Hvis du vil prøve å ha en kalender hvor du skriver inn hva du skal de forskjellige dagene, så kan jo også det være en god ide :-) Kanskje foreldrene dine og du kan ha en felles kalender hengende på kjøleskapet eller noe sånt, så dere kan minne hverandre på hva dere skal gjøre? 

Hvis du mister nøklene dine eller glemmer andre ting rundt omkring så kan det være lurt og ha et fast sted og ha ting. Hvis du roter bort ting som nøkler, mobil etc. så kan du f. eks ha en liten skål eller lignende hvor du legger det i når du kommer hjem. 

Aller viktigst så tror jeg bare du skal prøve å minne deg selv på å ta et ekstra pust og tenker over at du har husket alt du skal før du drar fra et sted eller før du skal dra til et sted. Gjør det til en vane og være sikker på at du har med deg alt du trenger :-)

 

Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd