Hopp til hovedinnholdet

Familien min har dårlig råd og jeg gleder meg ikke til bursdagen min. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg fyller 14 snart å har problemer med hva eg skal ønske meg! Min familie har ikke veldig mye penger og gleder meg ikke til bursdagen i det hele tatt. Hva skal eg gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei og takk for spørsmål.

Du forteller at du ikke vet hva du skal ønske deg til bursdagen din da familien din har dårlig råd. Det er leit å høre at du ikke gleder deg til bursdagen din. Jeg tenker at det kan være greit for deg å snakke med foreldrene dine om hvordan du har det og hva det er du bekymrer deg for. Kanskje kan dere sammen finne en løsning som gjør at du får en fin bursdag. Legger noen artikler under svaret som du kan lese. Ønsker deg en god bursdagsfeiring og lykke til.

Hilsen Helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

Fattigdom i Norge

Jente er lei seg (colourbox.com)

Kjenner du noen som alltid har en unnskyldning for ikke å bli med på kino eller i slalåmbakken? Eller vet du om noen som svarer unnvikende når du spør hva de gjorde i ferien?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd