Hopp til hovedinnholdet

Dårlig råd.  Kan ikke gå i bursdager

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, har allerde sent inn dette spørsmålet, men mistet koden:( Uansett. Jeg har dårlig råd, og det har vært veldig mange bursdager fortiden. Jeg kan ikke dra fordi familien min har dårlig råd. Så har prøvd ut og ikke gå i noen bursdager i 1 år, de spør alltid dagen etter: "Hvorfor kom du ikke?" Jeg har ikke et svar, for jeg vil ikke si det til dem, at jeg har dårlig råd. Heller vil jeg ikke si dette til hellesøster og sånt så IKKE gi meg det til råd. Hva skal jeg gjøre? Unskyldningene jeg bruker, er for gamle og de kjøper det ikke lenger. Så hvilke gode unnskyldinger har dere som jeg kan bruke? hva skal jeg egt gjøre? Please, ikke gi meg råd om og fortelle dette til noen. Syntes ikke det hjelper, og kommer ikke til å snakke med noen om det!:) BYE<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at det er trist å måtte si nei til å gå i bursdag.  -De som inviterer deg, ønsker jo også at du skal komme.  -Og antagelig ønsker de det mer enn presang.  -Tror du det er mulig å si det som det er: Jeg har veldig lyst til å komme, men vi har dessverre ikke råd til presang.  -Kanskje du rett og slett kan si at det har vært grunnen til at du har måttet takke nei mange ganger.  -Hvis du først har sagt det til en god venn, så tror jeg du vil oppleve stor støtte og forståelse.  -Er det EN du har tillit til som du kunne sagt det til først? 

Husk at ditt vennskap er mer verdt enn penger og en presang!  Du blir bedt, og det er nok fordi de tenker på deg som en god venn.  

Vær også klar over at andre kan ha sine problemer som heller ikke de sier noe om.  

Se også artikkelen med alternative gavetips.  

Ha det godt!

Vennlig hilsen helsesøster
Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd