Hopp til hovedinnholdet

Frastjålet sko på skolen.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! i går hadde vi gym på skolen, men så glemte jeg gym skoene mine inne.. det kom en ny klasse, og når de var ferdige med gymtimen, så læreren dems skoa mine... han la dem på gangen fordi han ikke kjente dem :/ Og etter det har ingen sett dem.. jeg har lett så mye, og sagt i fra til alle lærere! De sier at jeg bare må innse dem som stjolet.. MEN de skoa fikk jeg i forrige uke av mamma. mamma har veldigdårlig råd, og grunnen til at hun kjøpte dem til meg var fordi jeg har startet på fri idrett og trengte også nye gymsko.. De kostet 1200 kr Det jeg lurer på da er om jeg burde politi anmelde det eller henge opp lapper.. Det er såpass mye penger og stjeling er ikke greit uansett hva. Håper på svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, flott du tar kontakt

Dersom dere har en innboforsikring kan det være lurt å undersøke med forsikringsselskapet om den situasjonen dekkes av denne forsikringen.

Det er selvfølgelig mulig å anmelde tyveri, dette er helt opp til deg. Jeg tror imidlertid ikke du skal være så veldig optimist med tanke på at dette skal føre til at skoene finnes. om du velger å henge opp lapper om dette, er også noe du må vurdere selv.

 

Mvh

Brede Skogbakken

Elev- og lærlingombudet i Hedmark, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd