Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvilken linje jeg skal søke på.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

God dagen! I forrige uke hadde jeg en veilednings samtale angående hvilket lijne jeg bør ta på vidregående.på samtalen så følte jeg at veilederen prøvde å presse meg til å ta yrkesfag. Jeg har 4,7 i snitt, og han sa at jeg bør ta TIP. Hva synes dere? Jeg har egentlig lyst til å ta studiespesialisering, men i følge veilederen er jeg ikke god nok. PS: er fra Pakistan

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Veilederen din har nok foreslått den linjen han mener du passer til. Om du heller vil gå noe annet er det helt opp til deg å ta det valget. Hør på hvorfor veilederen din mener du bør velge TIP, og gjør deg opp en mening om du er enig eller ikke. Ingen kan gå inn og overstyre valget du tar, det er kun du som bestemmer dette. Les gjennom artiklene under om du er usikker.

Lykke til!

Hilsen redaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Yrkesfaglig eller studieforberedende på videregående?

Yrkesfag eller studieforberedende? (colourbox.com)

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående? Her er informasjonen som kan hjelpe deg til å ta et valg.

Les mer

Søke videregående opplæring? Forvirret?

Gutt skal velge videregående opplæring

Vanskelig å finne frem i jungelen av informasjon? Lurer du på hvordan du får svar på spørsmålene dine? Først må du finne ut hva du lurer på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd