Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine krangler så mye at gruer meg til å komme hjem.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei :)er utrolig glad for at ung bistår! nå de siste 6 til 10 mnd har mine foreldre fått dårlig råd og klarer nesten ikke og betale regninger, vi klarer oss vi :) men det er bare at når de har problemner med regninger så blir det krangling og diskutering og veldig mye kjefting... jeg har tatt jobb selv så jeg kan kjøpe ting til meg selv så de ikke trenger og tenke så mye på det :D og det trives jeg med. men problemet er at i de siste dagene har det vert veldig mye krangling... og jeg orker det rett og slett ikke mer nå er det sånn at jeg nesten gruer meg til og komme hjem, men det går bra. og ver gang jeg spørr hva det er så sier de at ikke det er noe. men som de ikke vet er jeg 17 og vet hva ting handler om. det eneste jeg vet er at det er blitt dårlig tider i det min far jobber som og det går utover lønnen.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

 

Det er dessverre ikke uvanlig at økonomiske vansker for folk til å krangle. Det er også noe av det vanskeligste barn opplever at foreldre gjør. Du bør si til dem at kranglingen plager deg så mye som den gjør.De er nok ikke klar over hvor mye du får med deg av den.

 

Det kan hende at du kan råde dem til å oppsøke hjelp slik at det blir mindre krangling. De kan få slik hjelp ved Familievernkontoret der dere bor. De er eksperter på kommunikasjon og konfliktløsning.

 

Lykke til!

 Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd