Jeg er 13, og vil gjerne flytte ut. Kan jeg det? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er 13, og vil gjerne flytte ut. Kan jeg det?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 13 år gammel jente jeg krangler med foreldrene mine hver dag og jeg får ikke lov til noen ting . Jeg er bare tretten men har pult og vært på fest osv uten at de vet det og de nekter meg å være sammen Med Bestevennina mi siden de sier hun påvirker meg og de sier jeg må slå opp med kjæresten min siden han er tykk. De er sure på meg hele tiden og i tilegg slitet jeg med depresjon og angst , spiseforstyrrelser og jeg takler ikke bo hjemme mere. De vill bare det beste for meg og setter grenser for meg og støtter meg men jeg vill flytte ut sånn at d eventuelt Blir bedre men går d an når man er 13. De er veldig gode foreldre men jeg vill flytte ut allerede

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer