Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Skal bo i USA et år, og trenger fakta om mormoner, da det er mange av dem her.

 

Spørsmål
Hei! Vil abre si det er kjempeflott dere har spm.siden som dette her! Man vet man får svar, og man slipper å vente lenge.
Jeg har nettopp flyttet til USA for å bo her et år. Det som er er at jeg bor hos mormoner! Jeg har egentlig lite peiling på hva det vil si, så jeg lurer på om dere kan fortelle meg noe? Jeg vet de ikke drikker eller noe slikt (kan vel hjelpe meg å holde meg på matta et helt år). Men er det slik de ikke har sex før ekteskapet osv? Er det normalt for dem å date? For jeg tror jeg har havnet i en by med en del mormoner (har ikke bodd her lenge nok til å vite sikkert). Så jeg bare lurer. Er ganske nygjerrig på hvordan noen av de nye vennene mine kan være!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for tilbakemeldingen på siden. Det er flott at du har funnet fakta du har hatt nytte av.

Vi har desverre ikke noe fakta på mormoner utover det du ellers kan finne på nettet. Hos oss har vi mest rettigheter, muligheter og plikter, men også det mye annet ungdom har en spesiell interesse av. For informasjon om mormoner anbefaler vi deg å sjekke på wikipedia.

Lykke til med oppholdet i USA, det høres ut som om du får et lærerikt år.

Vennlig hilsen
ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flytte hjemmefra
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flytte hjemmefra


Quiz: Hva vet du om aldersgrenser?

Når har du lov til å begynne å ta småjobber?

ukens tema

kommentar

Fuck IT: Hvem bestemmer hva som er perfekt? Hvorfor er noe stygge? Hvorfor kan ikke alle bare være seg selv. Jeg er tretten åt og har null pupper. I lang tid har jeg vært skikkelig sjalu på folk som har det, men så fant jeg en bruker på Instagram. Selvom hun som eier den har skikkelig store pupper, sier hun noen ting som er viktig. At du ikke skal dømme folk, og at alle er perfekte. Vet ikke hvorfor det hjalp meg, men det gjorde det. Dere som er misfornøyde med dere selv burde finne en ting du liker veldig godt med deg selv. Eller finne noe eller noen som får deg til å føle deg bra Les innlegg Liten pil høyre