Hopp til hovedinnholdet

Mamma har dårlig råd og må låne penger av meg. Dette er vanskelig!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går rundt, og har gått rundt en stund og følt meg dårlig fordi mamma har så utrolig dårlig råd. Regningene hoper seg opp og hun må låne de eneste pengene jeg og min lillebror har. Jeg hadde i utgangspunktet 12 tusen på rommet mitt til sparing, nå har mamma allerede lånt 7500 av meg for å få råd til mat og betale regninger. For det første er det kjipt for meg at jeg mister mine penger (hun sier jo at jeg får de tilbake, men jeg har jo ingen anelse hvor lang tid det vil ta), men jeg hater meg selv for at jeg føler det er urettferdig at jeg må hjelpe henne økonomisk. Jeg ønsker jo å bruke mine penger på ting til meg selv. Jeg vet ikke hva jeg skal tenke og føle om hele denne situasjonen.

SVAR

Besvart 23.05.2017 21:19:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
account_circle