Hopp til hovedinnholdet

Vil gi noe fint til kjæresten min. Tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har hat kjæreste nå i en måned og noe uker, å jeg liker altid og lage ting eller kjøpe til å gi det til folk jeg er glad i, men jeg vett ikke hva jeg kan lage eller kjøpe for jeg har spurt han om jeg kan lage noe til han men det er ikke så mange muligheter siden noen av de ideene jeg har funker ikke til han og jeg kjøpe en gang et armbånd til han men det bruker han nesten aldri med det er derfor han bruker aldri armbånd så... men han bruker klokka si, så da har jeg lust å lage noe eller kjøpe noe til klokka han men vett ikke så mye med klokker og ting du kan kjøpe til dem, så lå kan du hjelpe meg pliss for jeg elsker å se ansiktsuttrykket hans når jeg gir han noe han liker, hjelp kunne vært lurt å få så fort så muligt

SVAR

Besvart 29.05.2019 22:30:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Valentinsdagen - gavetips til kjæresten din!

Med Valentinsdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i dag, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

 

Les mer
attach_file

Alternative gavetips

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

 

Les mer
account_circle