Hopp til hovedinnholdet

HVa skal jeg gi til pappa i 50-års gave?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Pappa har akkurat blitt 50 år, men jeg har veldig dårlig samvittighet, for jeg har ikke fått kjøpt noe til ham. Har dere noen tips til hva jeg kan kjøpe? Helst noe som han kan ha resten av livet som et minne.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Når det gjelder fedre synes de fleste det er hyggelig å få noe personlig. De bryr seg ikke så mye om prisen, så lenge man viser at man har lagt litt omtanke i den. Det kan jo f.eks være en idé å kjøpe en ramme og sette inn et bilde av dere to og gi det i gave. Eventuelt kan du jo gi han et gavekort på kino eller en middag som du lager/spanderer. Det kan også være hyggelig om du ønsker å sette sammen et lite fotoalbum eller scrapbook med bilder fra familieferier eller lignende;) Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gave på budsjett

Gavetips

I løpet av et år er det flere anledninger hvor du føler at du må gi en gave. Men hva hvis lommeboka er slunken? Hva skal du egentlig gi til alle sammen? Del og få gode gavetips her!

Les mer

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie