Hopp til hovedinnholdet

kjøpt moped som selger hevdet var original men som ikek er det. er trimmet

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei, jeg kjøpte en moped som selgeren hevdet at var orginal, altså maks 45kmt. Men etter å kjøpt og og eid den i ett par uker, så vet jeg at den er trimmet. Den kan kjøre opp til 77 kmt. Altså, selger har løyet til meg. Kan jeg hevet kjøpet? Det er jo en mangel, at den ikke er orginal? Den ble kjøpt av en privatperson på finn.

Besvart 24.06.2018 18:18
 

Svar
Hei gutt!

Takk for at du skriver til oss!

Så leit å lese at du har blitt lurt! Du har kjøpt en moped du trodde var orginal og som kjøper også bekreftet at var det. Nå har du oppdaget at mopeden er trimmet og du har dermed blitt løyet for.  Du kan prøve å få kjøpet hevet. Om du ikke vinner fram bør du ta kontakt med forliksrådet i hvor du bor. De vil kunne avgjøre dette og det høres ut som at du kan ha en god sak.

Du kan også ta kontakt med finn.no for det kan også være at de har et system som kan hjelpe deg siden du har blitt lurt av selger.

Du bør også undersøke om du har fri advokathjelp  gjennom forsikring/fagforening eller arbeidsforhold .

Ønsker deg lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Brukthandel på nettet

Reparerer sykkel (colourbox.com)

Dessverre går ikke handelen på nett alltid som du kunne håpe. Den billige sykkelen viste seg å være ødelagt, Prada-brillene er falske og selger er borte. Her får du råd og veiledning slik at kjøpet blir så trygt som mulig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Lov og rett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om lov og rett