Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt, men han svarer meg ikke på meldingene mine.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er ei jente på 13 år. Hva skal jeg gjøre, nå jeg er forelsket i en gutt. Og jeg sende han meldiger og han svare ALDRI på mine meldiger? Og vi går ikke på sammen skolen. Han har mitt nummer, så han vet at det er jeg som sende han meldiger. Men han svare aldri på mine meldiger. Og jeg er er forelsket i han. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dersom du er helt sikker på at han har fått og sett meldingene dine, og fortsatt ikke svarer tyder nok dette på at han ikke er så interessert desverre. Kanskje han ikke kjenner deg godt nok? Du kan jo spørre om dere skal finne på noe en dag, men dersom han ikke svarer deg blir jo dette litt vanskelig når dere ikke går på samme skole. 

Spør han altså om dere skal finne på noe en dag, men dersom han ikke svarer tror jeg nok du må prøve å komme deg over han. Bli heller kjent med noen fra din egen skole som du liker godt, og som liker deg for den du er. Start med å bli kjent med litt gutter, og prøv heller deretter å flørte for å se om dere kan bli noe mer enn venner. Les artiklene under.

Dersom det er vanskelig å komme over denne gutten du har vært forelsket i, legger jeg ved en artikkel kalt "Kjærlighetssorg" du kan lese gjennom.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse