Hopp til hovedinnholdet

Er han bare ute etter sex eller vil han noe mer?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 14 år fra Drammen. Saken er at jeg for en god del måneder siden begynte å snakke med en gutt på face, visste sånn halvveis hvem han var. Vi ble fort kjent, snakket om alt mulig. Han er veldig hyggelig og jeg kan snakke om alt med han! Men plutselig spurte han om vi skulle ha sex, og jeg ville ikke først, men så møttes vi og hadde det. Han sier masse fine ting om meg, og er veldig søt mot meg. Han nevner også fine ting om meg til vennene sine. Vi snakker en del sammen, men hver gang vi møtes så vil han ha sex. Han må liksom ha det hver gang vi møtes! Han snakker mye om sex, og hvor fin jeg er. Han blir liksom litt skuffet hvis jeg ikke vil ha det med han. Han har sagt at han liker meg, og at han vil noe mer. Han liker heller ikke hvis jeg har gjort noe med noen andre gutter. Jeg spurte om han bare var ute etter sex, og han sa nei er du gal, jeg er ikke sånn. Jeg er litt betatt av han, så jeg lurer på om han bare er ute etter sex eller om han vil noe mer?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det første jeg vil du skal tenke på, er hva du selv vil. Når det kommer til sex, kan det være et følsomt punkt for mange. Siden dette er noe han fokuserer på, syntes jeg du skal kjenne etter om det er helt greit for deg og ikke få dårlig samvittighet hvis du faktisk ikke vil. Han bør heller være forståelsesfull rundt valget ditt enn å bli skuffa. 

Siden han snakker mye om deg til vennene sin er jo det et godt tegn. Samtidig vil jeg at du også skal kjenne etter om det du er ute etter er noe seriøst med han.
Det kommer også litt an på hvor gammel han er. For er han et par-3 år eldre enn deg bør du nok være litt skeptisk. Gutter i den alderen har lett for å være litt useriøse. 

Men jeg vil at du skal bare føle litt på det. Snakk med han og prøv å få han til å gjøre noe eller si noe som kan gjøre deg mer sikker på at han er seriøs. Still han litt spørsmål og vis han at du er litt skeptisk, samtidig som du ikke må virke som at du ikke tror på han i det hele tatt. Han virker jo snill mot deg også, selv om han vil ha mye sex. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse