Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente som lurer på hvordan gutter oppfører seg når de liker noen.

 

Spørsmål
Hei. Jeg er en jente som lurer på hvordan gutter oppfører seg når de liker noen? Jeg liker en gutt i klassen min veldig godt..men vet ikke om han liker meg. Det kan virke sånn litt innimellom eller en liten anelse at han kanskje liker meg. Og jeg kjenner han ikke og jeg er ganske sjernert , vi går i samme klasse da men jeg begynte for 2 måneder siden i den nye klassen hvor han går. Og jeg tror han har smilt til meg et par ganger!:) Hilsen kjempeforelsket jente på 14 år:) ( Håper jeg får svar snarest mulig!:))
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Gutter kan oppføre seg litt forskjellig når de liker en jente. Noen er veldig "frampå" og flørter åpnelyst, prater og tar initiativ. Andre er mer sjenerte, som deg, og rødmer og blir stille hvis de er i nærheten av jenta de liker, og vet ikke hva de skal si, så de virker stille og ikke egentlig så interesserte. Noen sender lange blikk og tør ikke noe annet, eller flørter litt på den måten. Noen er til og med litt plagsomme og ertete.
-Så det er ikke alltid så lett å tolke, men hvis en av variantene jeg har nevnt kan stemme, så er det kanskje et lite håp? Du får prøve om du kan ta litt initiativ til litt prat og å bli bedre kjent.

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om adopsjon?

Har du rett til å vite hvem dine biologiske foreldre er?