Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en venninne og er alt for nervøs å spørre henne om å møtes

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg (gutt) er forelsket i en vennine som skal begynne på en annen ungdomsskole og er altfor nærvøs til å spørre ho om å møtes alene i hus/steder.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Å være forelsket er ikke alltid enkelt. Kanskje du kan prøve å bli bedre kjent med henne først, før du spør om dere skal møtes alene. Å bli bedre kjent kan dere bli på mange måter. Du kan møte henne med andre på felles steder, altså at mange avtaler å møtes også er det noen som hører med henne om hun vil bli med. Du kan også sende henne en melding, sms, på mobilen, bare for å spørre hva hun gjør eller hvordan det går. Dette er en start. Jo oftere dette skjer, jo større mulighet har du på å føle deg tryggere rundt henne, hvor du forhåpentligvis tør å spørre henne om hun vil møtes en dag, bare dere to. Hvis du virkelig vil møte henne nå snart, må du nok bare hoppe i det og tørre å spørre henne nå. Jenter liksom som oftest at gutten tar initiativ, så det kommer nok til å gå bra. Du kan se på noen artikler jeg legger ved om forelskelse, som jeg også håper at kan hjelpe. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse