Hopp til hovedinnholdet

Nå snakker vi ikke sammen lenger. Jeg vet ikke hva han la i det.

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei !! jeg er ei 14 år gammel jente som da er veldig bettat av en 96er gutt ( jeg er da 99er ) Vi har holdt litt på , kysset en del , koset og rotet litt. Vennene mine liker han svært lite men jeg selv er veldig bettat av han. Jeg møtte han for ca 2 uker siden , også hadde vi kontakt i ca 1-2 uker men nå snakker vi ikke sammen lenger. Jeg vet ikke om han la noe i de kyssene eller om han la noe i da vi koste å rotet litt. Jeg lurer veldig på det men jeg tørs ikke spørre, hva burde jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål. Det er ikke noe hyggelig å oppleve å ikke lenger ha kontak med en man har liker godt og hat holdt litt på med. Hvis du vil vite hva han la i kyssene osv. er nok det beste å spørre han om det. Når det er sagt så synes jeg egentlig han er litt for gammel for deg, og det at vennene dine ikke liker han er jo et dårlig tegn. Når han kutter kontakten på den måten, kan det også bety at han ikke er ute etter noe særlig mer, så jeg anbefaler deg å prøve å komme deg over han, og isteden pørve å bli bedre kjent med gutter som er mer på din alder.

Hilsen ungdomsredaksjoen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell