Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jente på trinnet, vi har en del kontakt. Hvordan bli sammen?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en 13 år gammel gutt fra Trondheim, jeg har en jente på trinnet som er en av mine beste venner, jeg er forelsket i henne å vet ikke om hun er intressert i meg. Vi har dratt på kino alene osv, hun blir ikke flau visst det blir fysisk "kontakt" visst du skjønner hva jeg mener, Hva burde jeg gjøre for å kanskje bli sammen med henne, kanskje noen sjekketips osv..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du har funnet en du liker! Det at dere har god kontakt og finner på ting er en god start. Dersom dere har fysisk kontakt og drar på kino sammen er sjansen stor for at hun er interessert. For å få enda bedre kontakt er det bare å fortsette å finne på ting, og kanskje også prøve å flørte litt mer som du selv foreslår. Kanskje dere til slutt blir sammen uten at dere egentlig trenger å si så mye? Kanskje det etter hvert rett og slett blir helt naturlig å bli sammen? Dersom du lurer litt på hvor dere står kan du jo lene deg mot henne og prøve å kysse henne. 

Andre sjekke- og flørtetips du kan bruke finner du i artiklene under. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking