Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en som er eldre, og klarer ikke slutte å tenke på han.

Jente 16 år
 

Spørsmål

jeg har fått øynene opp for en eldre gutt. har ikke pratet med andre om dette pga alderen og alle vet liksom hvem han er. har nesten ikke pratet med han fordi jeg er sjenert og tror ikke han føler det samme sor meg, jeg er vel bare en liten jentunge for han. han er 23.. hva skal jeg gjøre fr han ikke ut a hode uansett hvor mye jeg prøver og han har kommet inn i drømmene mine ogs det er så frustrerende og rart at jeg ikke kan slutte å tenke på han.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er mange jenter som opplever å bli forelsket i gutter som er elder enn dem. Han du liker er jo syv år eldre enn deg, noe jeg i utgangspunktet synes er for stor aldersforskjell. Og når han i tillegg ikke har de same følelsene for deg er nok det beste at du prøver å komme deg over han og glemme følelsene du har for han. Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort, men du må rett og slett innse at det ikke kan bli noe mellom dere og bestemme deg for å ikke tenke så mye på han. Et godt tips er å gjøre ting som får tankene over på noe annet, som å være med venner, drive med en aktivitet, lese, trene osv. Prøve gjerne å bli kjent med gutter på din egen alder, kanskje finner du en annen du blir forelsket i? Jeg legger ved et par artikler som også kan være nyttige.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell