Hopp til hovedinnholdet

Er utrolig forelsket i Justin Bieber og aner ikke hva jeg skal gjøre

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg trenger hjelp, jeg er sikkelig forelska, i Justin Bieber-.- og det går meg på nervene. De første to årene var jeg en normal fan men etthvert ble jeg VELDIG forelska i han. Det er ikke bare utsende men det er måten han er på, .Jeg har gått gjennom mye! Jeg hadde ingen som støttet meg eller hjalp meg.Men han var der for meg, du som leser skjønner sikkert ikke hvordan men han var faktisk det. Med musikken sin og hvor mye han sier at han støtter fansen Jeg elsker han virkelig, jeg kunne gjort HVA SOM HELST FOR HAN.Jeg har aldri sett han før, fikk ikke gått på noen av konsertene hans og da det var da jeg kutta meg, gråt hele natta. Når han er lei sei begynner jeg å gråte så innmari og når jeg for vite at han har kyssa eller klina med en eller annen blir jeg så sinnsykt deppa! klarer ikke å tenke på noe annet og det er stort problem for meg. Jeg har lest gjennom artikkelen deres MANGE ganger men det hjelper ikke. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Iløpet av livet går smak igjennom ulike faser. Å forelske seg eller ha sansen for en kjendis er ikke uvanlig, men det går som oftest over etterhvert jo eldre man blir. Justin Bieber er en kjendis som er kjent for å bry seg om fansen sin, og det er utrolig bra at han har hjulpet deg igjennom vanskelige tider. Samtidig bør du tenke over at han kun er et menneske selv, faktisk en ungdom som ønsker å leve livet sitt på sin måte. Han opplever oppturer og nedturer selv, og det er selvfølgelig lov å bli påvirket av, men det er noe du ikke kan gjøre noe med. 

Det finnes derimot fans som har det akkurat sånn som deg. Du kan søke opp Justin Bieber på nettet, og der kan du finne blogger som andre fans har laget, du kan finne sider hvor du kan snakke med andre fans osv. Kanskje det kunne hjulpet? Også vil jeg foreslå at du leser igjennom de artiklene jeg har lagt ved, uansett om du har lest de før. Du kan aldri få høre ting nok. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse