Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han på egenhånd, og hvordan flørte synlig foran han?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Heisann! Jeg har blitt forelsket i en gutt som er 2 1/2 år eldre enn meg. Han er kjempe grei og sånn, men jeg er litt usikker på om han liker meg. Du skjønner at han er flørtete meg meg. Og når han sikkert syntes det er kjedeligt å vere med meg så går han bort til noen henger med de. Det virker som om han små flørter med de og. Jeg flørter jo tilbake og, men han skjønner det ikke. I tilleg så tror jeg han ikke har kommet seg over sin andre kjæreste ( de var sammen i nesten et år. Og deg er ca et halvt år siden de slo opp.) Han jeg liker er ikke kjempe populær, men folk liker å være med ham pga personligheten hans. Mine to nærmeste venninner syntes det er åpenbart at jeg flørter med ham, og sier til meg at jeg og han burde bli sammen fordi vi er så like. Men jeg føler at jeg ikke kjenner han godt nok i tilleg. Han er et tideligere mobbeoffer slik som jeg. Og han bor ca to timer vekke fra meg. Men familien hans har hus/hytte her så han har vert her hele sommeren. Men hva kan jeg gjøre for å stå frem fra alle folkene og hvordan kan jeg få han på egenhånd? Ps, når vi er sammen så tuller vi mye.. Har du noen tips til flørting som er synlig for han? Tusen takk påforhånd! :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Heisann!

Jeg legger ved et par artikler med flørtetips, her finner du nok noen råd! Du skal bare fortsette å flørte med han slik som har gjort. Han skjønner nok at du flørter, men kanskje skjønner han ikke helt at du er interessert. Mange flørter bare fordi de er sånn som person.

I tillegg synes jeg du skal spørre han om dere skal finne på noe en dag. Slik får du han på egenhånd. Spør om han vil komme på besøk til deg, om dere skal dra på kino sammen eller lignende. Når dere bor så langt fra hverandre må dere jo planlegge litt. På den måten viser du at du tør å ta initiativ, og kanskje skjønner han at du er interessert i å være mer enn bare venner. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell