Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er 25 år, og det er så lenge å vente til jeg er 18.

Jente 14 år
 

Spørsmål

jeg har en kjærst som er 25år gammel, vi elsker hverandre og det er så langt å vent for jeg blir 18 år men jeg trenger å bor men kjæarste min og gjøre alt plikt skole og andre som trenger for ungdom men jeg må være med kjærste .Fordi livet min uten kjærste min er vanskelig.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du er glad i kjæresten din og at du har det fint når du er med han. Men jeg synes at det er altfor stor aldersforskjell mellom dere. 11 år er veldig mye, og man er på helt forskjellig stadie i livet. I tillegg er det ulovlig for han å for eksempel ha sex med deg når du er under 16 år. 

Jeg synes du skal avslutte dette forholdet og heller være med folk som er på din egen alder. Det er som du sier viktig å være ungdom når man er det. Les også artiklene under.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell