Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor begynte han plutselig å ignorere meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år, snart 17. helt fra slutten av februar og fram til begynnelsen av juni drev jeg, eller var med en gutt. Vi begge var usikre på om vi begge ville være kjærester, så vi forble rett og slett "fuckfriends". Dette har jeg selvfølgelig lært ikke var noe lurt. Vi holdt det hemmelig for alle andre, møttes i hemmlighet. Han var den første jeg lå med, og derfor var det ekstra tungt at det ble slutt. Jeg må innrømme at jeg ble forelsket i han. På slutten mai begynte han å ignorere meg, uten at jeg visste hvorfor. Han snakket ikke til meg og prøvde virkelig hardt å ikke ha kontakt med meg. Jeg vet ikke hvorfor, men siste skoledag spurte en venninne av oss om hvorfor han ignorerte meg. Men jeg fikk aldri vite hvorfor, men skjønte fort at han ikke ville ha noe med meg å gjøre. Ikke vet jeg hvorfor, og det irriterer meg. Gjennom hele sommerferien har jeg tenkt på han, tenkt hvorfor han var sur på meg, hva har jeg gjort, er jeg for feit for han, er jeg for stygg. Han gav meg aldri noe svar, og nå har jeg startet på en skole, hvor jeg må se han på toget hver eneste dag. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg var så forelsket i han, og han bare snudde ryggen til meg. Jeg tenker på han hverdag, fra morningen til kvelden. Det har gått 3 måneder siden vi har hatt kontakt, og jeg er enda ikke over han. Hva skal jeg gjøre for å komme over han? Jeg klarer ikke dette mer. Jeg trenger virkelig hjelp til å komme meg over han.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer