Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt. Tror du han liker meg? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei :) Det er en ny gutt som begynte på skolen min for 2 mnd siden som jeg liker, men er litt usikker på om han liker meg tibake :/ Vi begge går i niende klasse, men han går i paralellklassen min. Ofte når jeg sitter i timen sammen med vennene mine, tenker jeg ofte på ham, også når jeg er hjemme fra skolen tenker jeg på ham ofte og når jeg liksom får se han igjen :). Det er heldigvis sånn at vi begge har støttetime i matte og vi har tysk som fremmedspråk, så vi får 3 timer i uken til å være sammen. I går da vi hadde en time tysk, kom han inn i klassen og satt seg ved siden av meg selvom det var maaaange ledige plasser.. da han satt seg ved siden av meg så han på meg med et litt sånn ''dirty blikk'' og smilte til meg og sa ''hvordan går det :)'' og jeg sa at det går bra og smilte tilbake. I tysk timene, når læreren har gått ut for å ta en telefon eller noe, hviser han meg ofte naken bilder av folk innpå instagram. Er dette lov? Det er bilder av superstjerner sånne som Miley cyrus, Zac efron osv. Uansett, han hjelper meg ofte i timene hvis jeg ikke har fulgt med. Liker han meg då? Han stiller meg også ofte spørsmål om ting som hva jeg gjør på fritiden og hvor jeg bor osv. Han spurte meg også en gang om hvem jeg liker :) Også en jente i klassen hans sa at han snakker om meg heletiden. Tror du han liker meg?? hilsen jente 14 år. takk for svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Siden han ser på deg, snakker om deg, snakker med deg og spurte deg hvem du likte så tror jeg nok han er interessert ja. Om du fortsatt er usikker kan du lese artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg". Les gjennom denne for å finne ut av om han liker deg eller ikke. Les også artikkelen under kalt "Ung.nos flørteskole" for å vite hva du kan gjøre videre!

Han har nok lov til å vise deg nakenbilder som allerede ligger på instagram, men han har ikke lov til å legge dem ut selv tror jeg. Dersom du synes det er rart synes jeg du skal spørre han hvorfor han er så interessert i disse bildene. Om du synes det er ubehagelig burde du si fra eller vise han at du ikke liker det.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse