Hopp til hovedinnholdet

Forelska i læreren, skal jeg bare late som ingenting?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Jeg er 15 år, og tror jeg er forelsket i en lærer på skolen... Jeg vet jo at dt aldri vil eller kan gå, han er jo voksen! Jeg er ikke en som tenker at alder er bare tall, for når man er på min alder er ikke alder bare tall i denne sammenheng! Dt vet jeg, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Tenker på han hele tiden. Prøver da å si at dt bare er tullete, men dt funker liksom ikke. Skal jeg bare late som ingenting?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Les den artikkelen jeg har lagt ved om det å være forelska i læreren eller tilsvarende. I forhold til læreren din tror jeg det er lurt å forholde seg til han som om du ikke hadde følelelser for han. Med andre ord: Ja, du skal late som ingenting - i alle fall i forhold til han. Da tror jeg dere begge to vil føle dere mye mer komfortabel omkring hverandre på skolen.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell