Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som er opptatt. Når skal følelsene begynne å gi seg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er utrolig frustrert. Jeg er så forelsket at det gjør vondt! Han er eldre enn meg og opptatt. Jeg klarer ikke slutte å tenke på han. Smilet, øynene og ikke minst personeligheten. Finnes det noen tips mot hva jeg kan gjøre? Jeg vet at det mest sansynelig aldri kommer til å bli noe mellom oss, den tanken får meg til å gråte! Jeg har vært så forelsket i denne gutten/mannen i over ett år nå! Når skal disse følelsene begynne å gi seg? mvh meg...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du er frustrert over at du er så forelsket i denne gutten/mannen og at følelsene ikke gir seg. Som du selv sier kommer det nok ikke til å bli noe mellom dere, både på grunn av aldersforskjellen, go fordi han er opptatt. Så da er det ikke noe annet å gjøre enn å prøve å komme deg over han. Det kan hende at det at du tenker så mye på han kan gjøre det vanskeligere for deg å glemme han, og derfor kan et tips være å gjøre ting som får tankene over på noe annet. For eksempel å være med venner, drive med en fritidsinteresse, lese en bok osv. Gjør noe liker. Det kan også være godt å få snakket med noen om hvordan du har det, for eksempel med en god venninne. 

Og så er det jo sånn at hvis man blir kjent med andre gutter og kanskje begynner å like noen andre, forsvinner gjerne de gamle følelsene litt lettere, så prøv gjerne å være litt mer sammen med gutter som er på din egen alder. Jeg leger ved et par artikler som kan være nyttige for deg.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell