Hopp til hovedinnholdet

Jeg måtte velge mellom to gutter, har jeg valgt feil?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er ei jente på 14 år, og jeg har kjæreste... Men selvom jeg har kjæreste, og han betyr så ogsi hele verden for meg.. tror jeg kanskje jeg er forelsket i en annen. Han andre var bestevennen min før. han betydde ubeskrivelig mye for meg, og jeg kunne si ALT til han. Han var som en annen kopi av meg selv.. men fot 8 måneder siden kom jeg til det tidspunktet at kjæresten min vart sjalu, og jeg måtte velge mellom han eller bestevennen min. det var et valg som knuste meg mer enn noe annet her i verden har gjort. Jeg valgte kjæresten min, men nå 8 mnder etterpå har jeg funnet ut at jeg valgte feil.. det har ikke gått en eneste dag uten at jeg har tenkt på den gamle bestevennen min. jeg tenker på han konstant, og jeg blir alltid kjempe lei meg hver gang fordi han ikke er en del av livet mitt lenger.. jeg har prøvd alt jeg kan for å få han ut av tankene. og innimellom klarer jeg det kanskje en dag, men dagen etterpå er han tilbake igjen... Hva skal jeg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det høres ut som din nåværende kjæreste ga deg et vanskelig dilemma og personlig syntes jeg ikke han har rett til tvinge deg til å velge. 

Jeg syntes du burde ta kontakt med den tidligere bestevennen din, høre hvordan det går, hva han gjøre for tiden og si at du savner han. Fortell at du angrer på valget ditt og at du tenker mye på han. Du bør fortelle til kjæresten din at du tar kontakt, men ikke tillate at han blir sur, det har han ingen grunn til. 

Lykke til!

 

Mvh Ung.no, ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse