Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 17 år og forelsket i en som er 26. Er han for gammel?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Heii, jeg er ei jente på 17 år, som er veldig forelska. det som er problemet er at han jeg er forelska i er 26 år. han er jo veldig kjekk, men hva kan jeg gjøre? blir han for gammel for meg? Og hvordan kan jeg merke om en gutt liker meg ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Forelskelse kan være en flott følelse, men det er ikke alltid at den man er forelsket i er den man passer best sammen med. Når han er så mye eldre enn deg syens jeg det dessverre er altfor stor aldersforskjell. Dere to er nok på ganskje forskjellig sted i livet, og ser nok etter forskjellige ting i et forhold. Jeg anbefaler deg å prøve å komme deg over denne gutten, uansett om han er interessert eller ikke. Tegn på at han liker deg kan du les om i artikkelen under. Sats heller på å bli kjent med gutter som er mer på din alder. Les også den vedlagte artikkelen.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell