Hopp til hovedinnholdet

Kan en gutt på 23 bli forelsket i en jente på 16? Er det rart og merkelig?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Heisann! :) Jeg vil bare først si at jeg ikke har noe interesse av å være med/bli sammen med en gutt som er 23 år eller eldre, jeg bare lurer av ren nysgjerrighet. Er det slik at en gutt på 23 år kunne likt en jente på 16? At han kunne blitt forelsket i henne når hun er så mye yngre og i den aldersgruppen? Er det usannsynlig? Er det rart og merkelig, eller er det helt naturlig?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Ja, det er fullt mulig at en gutt på 23 år kunne likt og blitt forelsket i en jente på 16. Jeg vil likevel si at det generelt er usannsynlig. Det kommer selvsagt av hvilken kontakt man har og lignende, men det er klart at en mann på 23 og en jente på 16 har ulike omgangskrester i tillegg til at jenta kanskje blir litt for umoden for han. 

Det blir feil å si at det er rart og merkelig, men man skal likevel stille seg noen spørsmål om en gutt på 23 blir forelsket i en jente på 16. Hva er han ute etter? Hvorfor blir han forelsket i en så mye yngre jente? Er han kanskje litt umoden selv? Er han bare ute etter et uforpliktende forhold? Det kan også være at dette er en ordentlig fyr som rett og slett bare har forelsket seg fordi han synes jenta er fantastisk. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell