Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker 2 gutter! Hvem skal jeg velge?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jente 13 har et problem! Jeg liker 2 I klassen! Han ene har jeg skjent siden 1klasse og han andre har jeg skjent I snart 2månder bare. Han jeg har skjent siden 1har jeg spurt 2ganger før og han har sakt nei begge gangene! Men HVÆR gang jeg sender han snapchat tar han screenshot!! Men han svarer aldri!! Vi har snakket mye på facebook og han har til og med lagd en tegning til meg på veggen min på facebook ♥ men en dag søkte jeg han opp og da sto det at vi ikke var venner!!! Han svarer ikke på venneforespørselen en gang!! Men hvorfor tar han screenshot av meg???? Og han jeg har skjent I snart 2 månder snakker jeg ofte med på skolen feks ved bokskapene så bruker han lang tid (jeg har skap under han) og snakker mye med meg når han låser skapet så går han HELT inntil meg!!!! Og da føles det ut som om jeg får en klem ♥ begyner og smile og rødmer! De I klassen spør om vi er sammen men det er vi ikke. Begge har sal og scene (drama) def vi spiller askepott der han er prinsen og ei annen jente er askepott! Alle begynte og si ooooo og sånn men da sa han at han holder på med ei jente fra en annen skole!!! Alt bare raste forbi meg da han sa det!!! Men han jeg har skjent siden 1 klasse trur jeg holder på med ei I klassen det er det mange som sier!!!! Hva skal jeg gjøre???!!!!!???!!!!! hvem skal jeg velge? Liker begge ♥men...... Hva skal jeg gjøre? Takk for svaret ♥♥

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes du skal satse på gutt nummer to! Han virker helt klart mest interessert. Denne gutten virker interessert i kontakt i motsetning til denne andre gutten som faktisk har sagt nei til å være sammen, og har slettet deg på Facebook. Han andre derimot er interessert i å snakke med deg! Dette er et godt tegn, så sats på han. 

Jeg vet ikke om det er sant eller ikke at han holder på med noen, men dersom de ikke enda er sammen så kan du fortsatt prøve deg. Snakk med han og bli bedre kjent; kanskje dere også kan finne på noe en dag? Prøv også å flørte med han og å vise at du er interessert. Les artikkelen under kalt "Ung.nos flørteskole" for flere tips. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse